Bereikbaarheid van de cursuslocatie in Utrecht, betaald en gratis parkeren

Adres: zaal in cultureel centrum Podium Oost Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht Telefoon 030 258 19 94 Website www.podiumoostutrecht.nl

Openbaar vervoer: lijn 8 richting Wilhelminapark, haltes Burg. Reigerstraat (rechts de Oudwijkerdwarsstraat in) of Oudwijkerdwarsstraat (iets terug lopen). Let op: in het nieuwe seizoen vertrekken alle bussen vanaf het Centraal Station aan de Jaarbeurszijde.

Parkeren: rondom de cursuslocatie is het betaald parkeren. Op zondag is het parkeren gratis. Ten oosten van het Wilhelminapark in de wijk Rijnsweerd Zuid (15 min. lopen) kunt u vrij parkeren. Ten zuiden van de Zonstraat is tevens een klein gebied bij de Ina Boudier-Bakkerlaan (10 min. lopen) waar u gratis kunt parkeren.

Bereikbaarheid van de andere cursuslocaties

Amersfoort: in de Otto Scheltusflat, Burgemeester de Widtstraat 5. Vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station. De zaal is prima bereikbaar met openbaar vervoer. U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein van de Otto Scheltusflat.

Den Haag: zaal van de Bergkerk, Daal en Bergselaan 50 A. Vanaf het Centraal Station: bus 24 richting Kijkduin, uitstappen halte ‘Vliegevangerlaan’. Tegenover de kerk is een groot parkeerterrein.

Gouda: Zaal in Hervormd Centrum de Brug, Willem de Zwijger- singel 3 Goed te voet bereikbaar vanaf de achterzijde van het Centraal Station Gouda. Alle bussen stoppen bij het station. In de buurt van De Brug kan goed geparkeerd worden.

Zutphen: Odensehuis Zutphen, Tengnagelshoek 6, 5 min. lopen vanaf Centraal Station, gratis parkeren.

Secretariaat Helikon

Helikon
Paul Bröker
Pieter Breughelstraat 18
3583 SK Utrecht

Telefoon
030 28 17 893 of 06 141 821 80 (aanwezigheid: wo + do van 14.30-17.00 uur)
E-mail
Facebook